2009. 07. 10.

Lush RUNNING TO THE EMBASSY body butter

 
Nagy kedvencem lett.
A Lush szerint:
"A Running for the Embassy Body Butter most hozzáadott tengeri sót tartalmaz, mely a lábaknak kiváló masszírozást nyújt, és jobban hámlaszt, mint a habkő csakúgy magában. A tengeri só nyugtatóan hat a bőrre. Kakaó- és sheavaj tartalma miatt kiválóan fel lehet puhítani vele a kiszáradt, repedezett bőrt. Érezni a borsmenta, bársonyvirág és fodormenta illóolajok frissítő illatát. Lehűtik, felpuhítják és megnyugtatják a bőrt, enyhítik a fájdalmakat futás, séta vagy magas sarkúban való hosszas ácsorgás után. Áztatás, dörzsölés, majd leöblítés és kész a friss, csinos láb." 
Összetevők:
Cocoa Butter (Theobroma cacao), Pumice, Fine Sea Salt, Shea Butter (Butyrospermum parkii), Laureth 4, Spearmint Oil (Mentha viridis), Peppermint Oil (Mentha piperita), Tagetes Oil (Tagetes minuta), Chlorophyllin (CI 75810), *Limonene, *Linalool, Perfume      * az illóolajok természetes formában tartalmazzák. Vegán."
Ötcsillagosra értékeltem, kötelező darab a nyári papucs/szandál-szezonban, és csodálatosan üdítő egész évben tánc-workshopok, túrázások, és 1éb lábigénybevételek után. Imádom! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése