2011. 03. 22.

FULL OF GRACE szilárd arcszérum a LUSHtól


Van, aki szerint csodaszer, sokak szerint nehezen szívódik be.
Én éppenhogy hozzáérintem az arcomhoz amikor áthúzom vele, így miután szétkenem/bemasszírozom hamar felszívódik, és eredményesen hidratál. Szerintem bőrtípustól függően el kell találni a helyes mennyiséget, én külön örülök neki, hogy egy leheletnyi is elég belőle - tovább tart. Mert meglepődtem, amikor kibontottam, hogy jééé, ez csak ekkkora?! Viszont annyira kiadós, hogy mindennapos használat mellett is sokáig tart (én hidratáló krémként használom).

A bőröm szép lett tőle, eltűntek a télen jellemző szárazabb részek, élettelibb és pihe-puha, selymes egy heti használat után.

Csak természetes, szelíd anyagokat tartalmaz, semmi tartósítószer vagy egyéb (sz)épségrongáló összetevő.
Azt írják, hűvös helyen tároljam: a fürdőszobát bírja, nem olvad. Ha megérné a nyarat, max. megy majd a hűtőbe.

Ezt írja róla a lush.hu:
"Az érzékeny bőrűek számára készült Full of Grace rengeteg tápláló, friss összetevőt tartalmaz; ilyen a rózsaszirom-főzet, a rózsaolaj, a mandulaolaj, a friss Portobello gomba, a kamillaolaj és a bársonyvirágolaj. A szérum enyhülést nyújt a száraz, repedezett bőr számára, mivel amellett, hogy mélyen hidratálja, növeli a bőr rugalmasságát, nyugtatja a sérült hajszálereket, és csökkenti a finom ráncok megjelenését is. Különösen jót tesz az érettebb bőrnek.

A murumuru vaj és a mandulaolaj mélyen hidratál, mégsem lesz az az érzésed, hogy zsíros maradt a bőröd, mivel a mandulaolaj könnyen beszívódik. A szérum igen gazdag A- és E-vitaminban, mandulaolaj-tartalmának köszönhetően pedig védi, nyugtatja, kondicionálja és táplálja a bőrt. A friss Portobello gomba gazdag antioxidánsokban, így segít a szabad gyökök megkötésében és gyulladáscsökkentő hatása miatt a finom ráncok megjelenésére is kedvezően hat. S mindemellett ott van még a bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő összetevők egész sora: a kamillaolaj, a rózsaolaj és a bársonyvirágolaj. Ezek a rendkívül gyengéd anyagok enyhülést hoznak a száraz, fájó, kemény vagy érzékeny bőrnek. A kamillaolaj különösen hatásosan tisztít, fokozza a bőr rugalmasságát és csökkenti a duzzanatokat.
Összetevők:Murumuru Butter (Astrocaryum Murumuru), Calamine Powder, upuacu Butter (Theobroma grandiflorum), Fresh Rose Petal Infusion (Rosa damascena), Organic Almond Oil (Prunus dulcis), Perfume, Fresh Portobello Mushrooms (Agaricus bisporus), Chamomile Blue Oil (Matricaria chamomilla), Rose Oil (Rosa damascena), Tagetes Oil (Tagetes minuta), *Eugenol, *Geraniol, *Benzyl Benzoate, *Benzyl Cinnamate, *Citronellol, *Farnesol, *Limonene, *Linalool. * Az illoolajok természetes formában tartalmazzák

A kép forrása: http://www.lush.co.uk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése